Δεκάδες ομάδες και σύλλογοι δρομέων πρόκειται να εκπροσωπηθούν με τους αθλητές τους στον μεγάλο αγώνα των 30 χιλιομέτρων, περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και στους μικρότερους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετέχουν με πολυμελείς αποστολές, ξεχωρίζουν οι: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ΣΜΑΧ Φειδιππίδης, ΣΔΥ Αγρινίου, ΣΔΥ Κοζάνης, ΣΔΥ Θεσσαλονίκης, Stoikos Trainning, ΣΔΥ Βέροιας, Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ, ΣΔ.Ι.Π Μεσολογγίου, ΣΔΥ Γρεβενών, ΣΔΥ Βόλου, ΣΔΥ Τρικάλων, Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ΣΔΥ Πειραιά, ΣΔΥ Ιωαννίνων, Τμήμα Δρομέων Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων, ΣΔΟ Εορδαίας (Πτολεμαϊδα), ΣΔΥ Μεσσηνίας, ΣΔΥ Γρεβενών, Helectro Running Team, Αθηναίοι δρομείς, Ευ-Ζην (Σωματείο Δρομέων Κύπρου), Σ.Δ. Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ΣΔ Τρικάλων, Bikos Running Team, Novasport Running Team, Under Armor Running Team, Arsakeio Running Team, καθώς και μια ομάδα προσφύγων από το Κέντρο Φιλοξενίας του Κατσικά.

 

Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των αριθμών

Στην πλατεία Μαβίλη μεταφέρεται από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η οργανωτική δομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Από την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει.

Το πρόγραμμα λειτουργίας της γραμματείας έχει ως εξής:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

17:00-21:00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

10.00 – 14.00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ)

16.00 – 21.00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ -10 χλμ)

Λόγω του γεγονότος ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένος, καλούνται όσοι είναι από τα Γιάννενα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την Παρασκευή, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Η παραλαβή των αριθμών για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω του ΙΚΕΑ, θα γίνεται από το περίπτερο του ΙΚΕΑ στην πλατεία Μαβίλη, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

 

Επίσημος χορηγός χρονομέτρησης η RENAULT

Επίσημος χορηγός χρονομέτρησης-μετακίνησης και του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι η RENAULT. Όπως και πέρυσι, ένα από τα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα προπορεύεται του πρώτου αθλητή με ηλεκτρονικό χρονόμετρο στον αγώνα των 30 χλμ. και με τον τερματισμό του θα παραμείνει στην πλατεία Μαβίλη, ώστε όλοι οι δρομείς του Γύρου Λίμνης να έχουν άμεση εικόνα για τον χρόνο τους, πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Επίσης, αυτοκίνητα της RENAULT θα χρησιμοποιηθούν από τους οργανωτές για τη μετακίνηση επισήμων και αθλητών. Όσοι βρεθούν στην πλατεία Μαβίλη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της Α. ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΕ, επίσημου αντιπροσώπου σε Γιάννενα και Αιτωλοακαρνανία.