
Υποψήφιος για κορυφαίος άνδρας Κάτω των 18 ετών στον στίβο είναι ο Φίλιππος Σιώμος Γκίζας, ο οποίος φέτος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια (στιπλ), το οποίο κρατούσε από το 2001!
Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής του ΑΓΣΙ θα διεκδικήσει το βραβείο της ψηφοφορίας του κοινού μαζί με τους Δημήτρη Αντωνάτο (ΓΕ Κεφαλληνίας) Σφαιροβολία, Γιάννη Γκάρτσιο (ΓΣ Κηφισιάς) Τριπλούν, Βλαδίμηρο Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) 400 μ. εμπ., Πασχάλη Γεννίκη (ΟΦΚΑ Σέρρες) Ύψος, Παύλο Κριαρά (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) Επί κοντώ και Νίκο Σιδηρένιο (Αίολος Μακεδονίας) Σφυροβολία.
Όσοι θέλουν να στηρίξουν τον Φίλιππο Σιώμο Γκίζα, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία των κορυφαίων του στίβου της χρονιάς μπαίνοντας ΕΔΩ
Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή ως τις 7 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου τόσο στο site όσο και στα social media της oμοσπονδίας.