image description

Με 11 συνολικά αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε το Topspin Epirus Tennis Center στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς που έγινε σε Άρτα και Φιλιππιάδα. Η ομάδα των αθλητών και αθλητριών που προπονούνται στο Topspin είναι η πιο πολυπληθής στα Ιωάννινα και μάλιστα στους αγώνες τα παιδιά πέτυχαν σημαντικές νίκες με τον απολογισμό να είναι μια 1η θέση, ένας τελικός, 3 θέσεις στα ημιτελικά και 2 θέσεις στα προημιτελικά, μεταξύ άλλων!

Ειδικότερα,

Την 1η θέση πήρε στην κατηγορία των Αγοριών έως 12 ετών ο Φίλιππος Πρέντζας.

Στον τελικό της κατηγορίας των Κοριτσιών έως 16 ετών έπαιξε η Ναταλία Γκαρτζονίκα, ενώ στα ημιτελικά έπαιξαν οι Αρετή Διαμάντη (κατηγορία Κοριτσιών έως 12 ετών), Βασιλεία Παρασκευά (Κορίτσια έως 16 ετών) και Θοδωρής Κίτσιος (Αγόρια έως 12 ετών).

Στα προημιτελικά έπαιξε η Νίκη Σολάκη (Κορίτσια έως 16 ετών) και ο Νικόλας Αντωνάκος (Αγόρια έως 12 ετών).

Επίσης, συμμετείχαν οι Χριστίνα Ζδράβου (2ος γύρος – Κορίτσια έως 16 ετών), Ηλίας Σολάκης (2ος γύρος Αγόρια έως 16 ετών) και Αλέξανδρος Πρέντζας (Αγόρια έως 16 ετών).

Τα παιδιά έπαιξαν καλό τένις σε αυτό το πρώτο τουρνουά και έδειξαν οτι η προετοιμασία που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα αποδίδει καρπούς. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά, στην οποία χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας” αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής προπονητής του Topspin, Αριστοτέλης Ντάλιας. Και συνεχίζει: “Έχουμε την πιο πολυπληθή ομάδα στα Ιωάννινα, δείγμα του οτι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς, κάτι που βλέπουν οι οικογένειες και τα παιδιά, τους οποίους και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διαρκή στήριξη στην προσπάθειά μας. Η οικογένεια του Topspin και της αγωνιστικής μας ομάδας έχει ακόμη πολλά να δώσει και τα καλύτερα είναι μπροστά!”.