image description

Τη μεγάλη της αντεπίθεση συνεχίζει η Θύελλα Κατσικά, η οποία δείχνει να έχει τεράστιο ψυχικό απόθεμα και να μην καταθέτει τα “όπλα”, παρά τις κατά καιρούς ατυχίες της!

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν και το ντέρμπι με τον Αστέρα Πετριτή και την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν και το ακούραστο “τρίποντο” με τον Μαγνησιακό και θα ξαναμπούν δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, αφού απομένουν 7 αγωνιστικές και όλα μπορεί να συμβούν.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Θύελλα ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε με κεφαλιά του Βασιλάκη στο 31ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κωσταμένα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμά τους και δεν επέτρεψαν πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Θύελλα Κατσικά (Νίκος Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Παππάς Α. (86’ Καμπούρης), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου (75’ Ρίζος), Κωσταμένας (81’ Πάκος), Εμβραΐζογλου (86’ Φίλιος).

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός (74’ Τσιάβος), Κοιλιάρας (74’ Στεργίου), Γκασίδης, Γεωργακόπουλος, Λούβρος (65’ Γεωργοπάλης

Αποτελέσματα (26η αγωνιστική)

Κιλελέρ – Ζάκυνθος  0-0

Ν. Αρτάκη – Καστοριά  3-0

Θεσπρωτός – Εορδαϊκός 0-1

Αστέρας Σταυρού – Πιερικός  0-0

Τρίκαλα – Εθνικός Κεραμιδίου  0-0

Σβορώνος – ΑΕ Λευκίμμης   2-0

Θύελλα Κατσικά – Αστέρας Πετριτή  1-0

Αναγέννηση Άρτας – Μαγνησιακός    3-0 α.α.

Βατανιακός – ΠΟ Φήκης  3-0 α.α.