ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν θα έχει συμπαράσταση φιλάθλων του ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Χωρίς τον 12ο παίκτη του θα βρεθεί αυτήν τη φορά στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει στο παιχνίδι του Α’ γύρου της κανονικής διάρκειας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αν και υπήρχε καλή διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές, το γεγονός ότι η αστυνομία απαγόρευσε προσφάτως την μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου στα Ιωάννινα, παρότι ο ΠΑΣ έδινε εισιτήρια, οδήγησε στο να μην πάρει ούτε ο ΠΑΣ για το προσεχές παιχνίδι.

image description

Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν αυστηροποιηθεί πολύ τα μέτρα με τον νόμο για την οπαδική βία και χθες μάλιστα είδαμε προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ που παρακολούθησαν από ταράτσα τον αγώνα της ομάδας τους με την Λαμία, με το αιτιολογικό ότι άναψαν δύο πυρσούς.

 

Μοιράσου: