LIVE RADIO 104,3
Featured · ΠΑΣ Γιάννινα

Μπήκε ο Λιάσος, ατομικό για Κόντε

Σε ανοιξιάτικες συνθήκες διεξήχθη σήμερα η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης επικεντρώθηκε πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τους παίκτες να έχουν επιλογή να σκοράρουν σε 4 μεγάλες εστίες.

Ο Κόντε, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από Δευτέρα αναμένεται να βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς. Επίσης ατομικό κάνει ο Ναούμης που προέρχεται από διάστρεμμα.

image description

Απουσίαζαν οι Τούτου, Γκάρο και Ντεμίρ. Ο τελευταίος θα επιστρέψει μόλις γεννήσει η σύζυγός του και θα είναι στη διάθεση του κ. Γρηγορίου για τον Παναιτωλικό.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επάνοδος του Άγγελου Λιάσου, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έλαβε κι αυτός κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ από την περασμένη Δευτέρα θυμίζουμε ότι έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νάγκι.

Ενόψει Παναιτωλικού επιστρέφει από τιμωρία ο Κάρλες Σόρια, οπότε η μοναδική ουσιαστική απουσία θα είναι ο Τούτου.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ.

 

Μοιράσου: