image description

Σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης προσανατολίζεται ο Μιχάλης Γρηγορίου την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό, αλλά όχι τέτοιες που να θεωρηθεί ότι δίνεται χρόνος σε όσους δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Ήδη τρεις από τους νεαρούς παίκτες ταξιδεύουν αυτήν την ώρα με την Κ19 για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Βρακάς, Μίνα και Ναούμης) και δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση, ενώ ο Ιάσονας Κύρκος έλαβε μέρος με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν προορίζεται για το βασικό σχήμα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να παίξει ως αλλαγή.

Αυτός που φαίνεται, πάντως, να επιστρέφει στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, είναι ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασίου και σίγουρα και ο τιμωρημένος Εραμούσπε που εξέτισε την κόκκινη που είχε δει στο Ηράκλειο. Αλλαγή θα έχουμε και στη θέση του Ροζάλες που είχε ξεκινήσει βασικός με τον Αστέρα, αλλά λόγω του τραυματισμού του δεν μπήκε ούτε σήμερα και δύσκολα μπορεί να υπολογίζεται. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ριένστρα.

Και τέλος αναμένεται μία ακόμα αλλαγή στο βασικό σχήμα, με τον Λέο να “φλερτάρει” με τη φανέλα του βασικού αντί του Παμλίδη.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν σήμερα οι Ροζάλες και Τσαούσης, ενώ εκτός παραμένει ο Τούτου.

Στη σημερινή προπόνηση ο κόουτς του ΠΑΣ δούλεψε με τους παίκτες του τελειώματα φάσεων, την αμυντική και επιθετική μετάβαση και στη συνέχεια έγινε δίτερμα πάνω στην τακτική του αγώνα. Στο τελείωμα δουλεύτηκαν και οι στατικές φάσεις.

Η ομάδα του ΠΑΣ ολοκληρώνει το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία της και το μεσημέρι αναχωρεί για τις Σέρρες.