image description

Ο Πανσερραϊκός σώθηκε και μαθηματικά από σήμερα μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει τεράστιο μερίδιο σ’ αυτήν την επιτυχία και να δηλώνει μετά το ματς ότι δεν ήταν εύκολη η παραμονή, αλλά έγινε πολλή δουλειά από το καλοκαίρι.

Επίσης, ανέφερε ότι θα συζητήσει με την οικογένειά του πριν αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν και αν θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:

«Είναι η δουλειά όλης της χρονιάς, δεν ήταν εύκολο, δουλέψαμε πολύ από το καλοκαίρι όλοι, η ομάδα, ο πρόεδρος, ίσως θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτερα, αλλά έχουμε αυτό που αξίζουμε. Ήταν δύσκολη χρονιά για τον κόσμο που δεν μπορούσε να έρθει γήπεδο, παλέψαμε με πολλές δυσκολίες. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο και την πόλη ολόκληρη, απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, άλλη μία χρονιά στην Α’ κατηγορία και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δύο τελευταία ματς».

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο των Σερρών: «Πάντα σκέφτεσαι πολλά, το καλό ή το κακό, θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα σκεφτώ αν θα μείνω ή όχι. Πρώτοι θα το μάθουν οι παίκτες και μετά οι δημοσιογράφοι».