image description

Προτεραιότητες για τις επόμενες μέρες βάζουν τα αδέρφια Χριστοβασίλη, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίμηνο που ακολουθεί κατά το οποίο δεν θα γίνονται προπονήσεις.

Βέβαια ο σχεδιασμός απαιτεί γνώσεις και δεν μπορεί να γίνει χωρίς βασικούς συμπαραστάτες, όπως ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ. Κι εδώ οι επιλογές που θα γίνουν θα δείξουν πολλά για τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ από την πρώτη χρονιά που είχαν εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη των αποφάσεων.

Ο ΠΑΣ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι ομάδα που μπορεί να λειτουργήσει με ανθρώπους «ειδικών αποστολών». Οσάκις επιχείρησε η διοίκησή του να συνεργαστεί με προπονητές ή παίκτες που πάνω απ’ όλα είχαν στο μυαλό τους την εικόνα τους και την προσωπική τους προβολή, απέτυχε παταγωδώς. Αντιθέτως, όσες φορές επελέγησαν παίκτες ή προπονητές με υψηλά κίνητρα και φιλοδοξίες βγήκαν «λαβράκια». Αυτό θα πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού για όλες τις αποφάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί ο συνδυασμός εμπειρίας με φιλοδοξίες και ταυτόχρονη αγάπη προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και βαθιά κατανόηση για το dna αυτής της ομάδας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η επιλογή στο πρόσωπο του προπονητή είναι η πρώτη μεγάλη απόφαση της χρονιάς, η οποία πιθανόν να ληφθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Ο κ. Γεωργουλόπουλος θα έχει συζήτηση με τη διοίκηση και θα βάλουν κάτω τα δεδομένα να δουν αν θα συνεχίσουν μαζί. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να συνεχίσει και μένει να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης και αν θα συμφωνηθούν κάποια πράγματα γύρω από τη στελέχωση του τιμ ή του ρόστερ.

Είναι βέβαιο ότι θα προσληφθεί και τιμ μάνατζερ ή γενικός αρχηγός. Άλλη μία κρίσιμη επιλογή για τον αντίκτυπο που θα φέρει αυτή στα αποδυτήρια, αλλά και το «γκελ» που θα κάνει στους φιλάθλους, γιατί η «κακή χημεία» με τους προκατόχους δημιούργησε ουκ ολίγες προστριβές με τους οπαδούς.

Εφόσον προχωρήσουν τα θέματα αυτά, τότε ανοίγει ο δρόμος για αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ, αλλά και η συζήτηση για τις πρώτες μεταγραφές. Κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για τους παίκτες που θα μείνουν έχουν γίνει όπως γράφαμε και χθες.

Αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Κανονικά αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, μόνο που φέτος λόγω των πολύ μειωμένων προσδοκώμενων εσόδων η αδειοδότηση είναι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις και όχι άδεια UEFA. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Πρωτάθλημα σ’ έναν όμιλο και πιθανόν με NOVA ή Cosmote!

Ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη τύπου του προέδρου του Διαγόρα Ρόδου και αντιπροέδρου της Super League 2, Χρήστου Παπαδημητρίου! Ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, αφού η προκήρυξη προβλέπει έναν όμιλο με 20 ομάδες και μάλιστα το πήγε και παρακάτω, λέγοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote να πάρουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος! Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον Γ. Χριστοβασίλη

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο επί 15ετία ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και την Κυριακή στις 9:30  στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδας θα γίνει το μνημόσυνο από την οικογένειά του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Την KYPIAKH 19" Μαϊου 2024 και ώρα 9.30 π.μ. τελούμε ΕΤΗΣΙΟ Μνημόσυνο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Άνω Γλυφάδας οδός Αρετής 76 & Αγίας Τριάδος) για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας Συζύγου Πατέρα Παππού Γιού Αδελφού & Θείου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Χαρίκλεια ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ιωάννης Αντιγόνη Παναγιώτης Ιωάννα ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ TOY Χλόη, Γεώργιος, Πάρης-Σόλων οΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ο ΠΑΤΕΡΑΣ TOY Ιωάννης Η ΑΔΕΛΦΗ TOY Χρυσούλα ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΠΙΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΠΛΑΤΕΙΑ. A' ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΛ. 210 9220814, 210 9236213"