Με πολύ καλές εμφανίσεις ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Α’ τοπικό Βορείου Ελλάδος  οι Άνδρες του Α.Σ. ΦΕΑ Ιωαννίνων πετυχαίνοντας στους 3 αγώνες που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη, ισάριθμες νίκες. Νίκησαν την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ε.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ 4-2 , τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ  ΑΒΑΝΤΑ –ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 4-1 και τον Α.Σ. Φ.Ε.Α. ΔΡΑΜΑΣ  4-0. Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν: Γεώργιος Ακρίβης, Αθανάσιος Θωμά, Γεώργιος Καρατζένης και Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.

ping-pong-gynaikes-fea-2016-1

Αντίθετα οι Γυναίκες, για τη Β΄ Εθνική Βορ. Ελλάδος , δεν πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και γνώρισαν στους 2 αγώνες που έδωσαν στη Φλώρινα 2 ήττες. Ηττήθηκαν από τον ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 4-0  και τον Σ.Ε.Α ΚΟΖΑΝΗΣ 4-1 . Με την γυναικεία ομάδα αγωνίσθηκαν : Αλεξάνδρα Γκογκάκη, Νικολέτα Κωσταρέλου  και Βασιλική Νούση. 

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα του πινγκ-πονγκ για όλη τη Βόρεια Ελλάδα  αποκτά  ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το διαχωρισμό των ομάδων που έγινε από φέτος -(σύμφωνα με τη περυσινή κατάταξη των ομάδων)- σε  Β’ Εθνική , σε  Α΄ τοπικό Βορ. Ελλάδος, σε Β΄ τοπικό Βορ. Ελλάδος κ.λ.π . Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό με τη νέα αυτή συγκρότηση των κατηγοριών και θα διεξαχθεί σε έξι συγκεντρωτικές  αγωνιστικές, για  οικονομικούς λόγους. Δύο αγωνιστικές Ανδρών θα πραγματοποιηθούν στα  Γιάννενα και τέσσερις (η μια πραγματοποιήθηκε)  στη Θεσσαλονίκη. Για τις Γυναίκες θα γίνει μία  αγωνιστική στα Γιάννενα, μία στην Αλεξ/πολη, μία στη Φλώρινα (πραγματοποιήθηκε)  και  τρεις  στην Θεσσαλονίκη.