Δέκα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες τζούντο ο Νικηφόρος Ανατολής

0

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου διεξήχθησαν οι διεθνείς αγώνες τζούντο «SAKURA» στην πόλη της Κατερίνης. Ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής Ιωαννίνων στηρίζοντας την αγωνιστική διάσταση του τζούντο συμμετείχε με δέκα αθλητές και κατέκτησε εννιά μετάλλια (2 χρυσά, 3 ασημένια, 4 χάλκινα).

Ήταν μια άριστη παρουσία για την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά και από αυτή του Αμυνταίου πριν λίγο καιρό. Στους διεθνείς αγώνες πήραν μέρος πολλές ομάδες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Για την ιστορία των αγώνων τα χρυσά μετάλλλια πήραν οι: Άρης Ζάραγκας στα 50 κιλά των παίδων Β, και Γιώργος Γιαννάκης στα 30 κιλά των τζούνιορ Α.

Τα ασημένια μετάλλια πήραν οι: Αννίτα Τασιοπούλου στα 45 κιλά των κορασίδων Β, Βεατρίκη Ντόντορου στα +48 κιλά των τζούνιορ Α, Χριστίνα Γιαννάκη στα 39 κιλά των τζούνιορ Β.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Μαρίνα Αγγέλη στα 57 κιλά των κορασίδων Α, Αντώνης Δημήτογλου στα 30 των τζούνιορ Γ, Χρυσοβαλάντης Κύρκος στα 45 κιλά των τζούνιορ Β και Μόρφω Ζερβουδάκη στα 57 κιλά των Νεανίδων.

Σχόλια

Comments are closed.