Στη Σίνδο , σ’ ένα σπουδαίο τουρνουά μικρών ηλικιών με 208 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, την  «παράσταση  έκλεψαν»  οι μίνι παμπαίδες, (μέχρι Γ’ Δημοτικού) , αφού  υπήρξαν οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  του τελικού της κατηγορίας τους. Οι μικροί Γιαννιώτες αθλητές   Άγγελος ΝΤΡΟΥΒΑΣ  και Γεώργιος ΚΟΣΜΑΣ  έφτασαν στον τελικό μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις . Και οι δύο αθλητές  του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων πρόσφεραν  όμορφο θέαμα στο τελικό και χειροκροτήθηκαν έντονα. Το χρυσό  μετάλλιο πήρε τελικά  ο Άγγελος κερδίζοντας με 3-0   τον  Γιώργο,  που κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο.  Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο  μικρότερος της ομάδος, από τους μίνι παμπαίδες ο Σπύρος ΧΡΗΣΤΟΥ ( Β΄Δημοτικού) που έπαιξε θαυμάσια και απέκτησε την εμπειρία των αγώνων , πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια.

Στους Παμπαίδες ο Τηλέμαχος ΧΡΗΣΤΟΥ  πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος με 2 νίκες και 1 ήττα παίζοντας  εξαιρετικό πιγκ-πογκ , ηττήθηκε οριακά στο 1ο νοκ-άουτ για την 16-άδα. Στη συνέχεια πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα.  Ο Χρήστος ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ο μικρότερος από τους παμπαίδες με τη 2η συμμετοχή του σε open  έδειξε ότι στο μέλλον θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Στους Παίδες  ο Γεώργιος ΛΙΣΓΑΡΑΣ  , (Α’ Γυμνασίου), από τους μικρότερους στη κατηγορία του, πραγματοποίησε  θαυμάσια παιγνίδια  απέναντι σε μεγαλύτερους αθλητές, ( πέτυχε  3 νίκες και 4 ήττες  σε 7 αγώνες.) Στους Έφηβους  ο Χρήστος ΚΙΤΣΟΣ  οριακά   έχασε  τη 2η θέση στον όμιλο του, συνέχισε   στους αγώνες διαβάθμισης  με πολύ καλές εμφανίσεις.