Α.Ο. Ιωαννίνων: Εντός με Πρωτέα οι άντρες, εκτός με Ορφέα οι γυναίκες

0

Δυο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια δίνουν το Σάββατο η αντρική και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Α.Ο. Ιωαννίνων.

Αρχικά και συγκεκριμένα στις 4 το μεσημέρι οι γυναίκες του ΑΟΙ αντιμετωπίζουν στην Κατερινή, τον Ορφέα ΕΒΗΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για μια δύσκολη «δοκιμασία» για την ομάδα του Βασίλη Σιαράβα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική και σε κάθε περίπτωση θα θέλει να παρουσιάσει ένα άλλο… πρόσωπο στην έδρα της. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Φωτακίδης και Κινατζίδης.

Οι άντρες του Κώστα Χαρίση, με τη σειρά τους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα Άρτας, μια δυνατή ομάδα, η οποία στις 5 πρώτες αγωνιστικές μετρά τέσσερις νίκες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, στις 7 το απόγευμα, με «σύμμαχο» το φίλαθλο κοινό της θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια για παραμονή. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ.κ. Νάσκος και Χαρίτσος.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΙ, για ένα ακόμη παιχνίδι ζητά την στήριξη των φιλάθλων, η οποία είναι απαραίτητη, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των δυο ομάδων του Συλλόγου.

Σχόλια

Comments are closed.