image description

Ένα από τα «χορταστικότερα» παιχνίδια των τελευταίων έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ ανάμεσα στις Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΟΤ Ηρακλή. Σε παιχνίδι “ροντέο” στο β’ μέρος, νικητής αναδείχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0! Το παιχνίδι κυριολεκτικά τα είχε όλα, γκολ, 3+1 αποβολές, πέναλτι, δοκάρι, νεύρα και πολύ ποδοσφαιρικό «ξύλο», αφού έγιναν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα!

Η ομάδα του Αλέκου Τάτση πήρε τελικά το σπουδαίο “τρίποντο” χάρη στα γκολ που ήρθαν στο β’ ημίχρονο από τους Γκόγκα, Γεωργούλα και Ντεκουμέ, με τον Ηρακλή να μένει με 10 παίκτες στο 50′ και με 9 στο 52′, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο προπονητής του Ηρακλή για διαμαρτυρία. Αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Γκρέστα στο 80ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 4΄σουτ του Κατερίνη απέκρουσε τη μπάλα ο Μπούρδης.

Στο 6′ σουτ του Ταχματζίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 9΄σέντρα -σουτ του Τσιλιγκερίδη έδιωξε την μπάλα ο Κώτσης.

Στο 10΄ κεφαλιά του Σιμσελόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 15΄ ο Γεωργούλας βγήκε απέναντι από τον Μπούρδα που έκανε έξοδο και τον ανέτρεψε έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει το φάουλ και κίτρινη κάρτα.

Στο 22΄ο  Τουφεκίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κώτσης έκανε άστοχη έξοδο, πήρε την κεφαλιά ο Σιμσελόπουλος με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι!

Διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή στο 23΄με το σουτ των Σιμσελόπουλου και Παπάζογλου να τα αποκρούει ο Κώτσης.

Σουτ του Γκόγκα στο 31΄η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 39΄ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γεωργούλα να είναι σε θέση βολής, αλλά έπιασε “αέρα”, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Κατερίνη που έκανε το σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 44΄σουτ του Θεοδωρίδη μπλόκαρε τη μπάλα ο Κώτσης.

Στο 45΄ σουτ του Γκόγκα η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 50΄ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι όταν ο Θεοδωρίδης απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι επάνω στη γραμμή με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ηρακλή να δει και την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γκόγκας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους Γιαννιώτες.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μαυρουδής γιατί έπιασε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα από το λαιμό με αποτέλεσμα να έχουμε σύρραξη και να δει την κόκκινη κάρτα και ο προπονητής του Ηρακλή, διότι διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή.

Στο 65΄σουτ του Σουλάι απέκρουσε τη μπάλα ο Μπούρδης.

Στο 71΄σουτ του Αναγνώστου απέκρουσε τη μπάλα ο Μπούρδης.

Στο 75΄ ο Ντεκουμές εκτέλεσε κόρνερ, ο Σουλάι έκανε την κεφαλιά με τον Μπούρδη να αποκρούει και πάλι τη μπάλα.

Στο 76΄ πλασέ του Φούκη απέκρουσε ο Μπούρδης.

Στο 77΄ ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Αναγνώστου, ο Γεωργούλας με σουτ έκανε το 2-0!

Στο 80΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γκρέστα!

Στο 89΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Ντεκουμέ, το εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!

Διαιτησία: Βασιλόπουλος (Κολτσίδας-Παπαθεοδώρου) Γρεβενών.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αλέκος Τάτσης): Κώτσης, Ντεκουμές (91΄Μαργιόλας), Γκρέστας, Σουλάι, Γκόγκας, Ευαγγέλου, Φούκης, Κατερίνης (64΄Μπαρλής), Γεωργούλας, Φλώρος (64΄ Αναγνώστου), Γκόγκος (64΄Ζώνιος).

Ηρακλής: Μπούρδης, Κουμαρόπουλος (84΄Παναγόπουλος), Τσιλιγκερίδης, Μαυρουδής, Σαχινίδης, Θεοδωρίδης, Ταχμετζίδης (88΄Αναστασιάδης), Κανακάρης (66΄Πασπαλίδης), Σιμσελόπουλος (80΄ Φαρμάκης), Παπάζογλου, Τουφεκίδης (66΄Κυπιάκου).