2ος στον πίνακα των μεταλλίων ο Σπάρτακος στο τουρνουά τζούντο του Καλπακίου

0

Και νέες μεγάλες επιτυχίες για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του τζούντο του Σπάρτακου Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα στο τουρνουά τζούντο που διεξήχθη στο Καλπάκι ( 12,13/11/2016) σάρωσαν κυριολεκτικά τα μετάλλια και κατέκτησαν την 2η θέση στον πίνακα μετά τον SAKURA Κατερίνης. Στις κατηγορίες juniors A,B,C κατέκτησαν 6 χρυσά, 7 ασημένια και 27 χάλκινα μετάλλια. Στους παίδες κορασίδες Β ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια. Στους παίδες Α, κορασίδες Α και Έφηβους – Νεάνιδες Β κυριολεκτικά χωρίς συναγωνισμό κατέκτησαν 4 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Οι πρωταθλητές του συλλόγου Δημήτρης και Βαγγέλης Καλογήρου, θα λάβουν μέρος με την εθνική ομάδα στο Διεθνές τουρνουά Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (αναχωρούν στις 2 Δεκεμβρίου 2016 ). Σημειωτέον ότι στο εν λόγω τουρνουά πέρυσι ο Δημήτρης Καλογήρου είχε κατακτήσει την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα – 60 κιλά.

Αλλά οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών (20.11.2016 – Αθήνα ), στο οποίο ο παλαίμαχος αθλητής του Σπάρτακου Κων/νος Μάστακας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγ. των – 66 κ.

spartakos-veterans-judo

Σχόλια

Comments are closed.