
Με τους 3 βαθμούς της νίκης θα επιστρέψει στη βάση της από την Καρδίτσα η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία νίκησε εύκολα με 4-0 την τοπική Αναγέννηση σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2.
Η ομάδα του Αλέκου Τάτση χρειάστηκε λιγότερα από 20 λεπτά για να “καθαρίσει” τη νίκη, αφού ήδη στο 18ο λεπτό το σκορ ήταν στο 0-3! Από εκεί και πέρα η ομάδα έκανε διαχείριση δυνάμεων, έπαιξε το παιχνίδι της και έπαιξαν και όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που είχαν μικρότερους χρόνους συμμετοχής. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό.
Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ήττα του Καμπανιακού από τον Παναργειακό, φέρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο 2ο στη βαθμολογία με 13 βαθμούς σε 5 ματς, ενώ 1ος είναι ο πολύ δυνατός Μακεδονικός που έκανε το 6 στα 6 νικώντας με 1-3 στην Καβάλα.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται την Καβάλα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10ο λεπτό ο Γκόγκος με πλασέ το 0-1
Στο 15ο λεπτό ο Γεωργούλας μετά από σέντρα του Φούκη το 0-2
Στο 18ο λεπτό ο Γεωργούλας το 0-3
Στο 43ο λεπτό ο Κρασσόπουλος είχε δοκάρι
Στο 90ο λεπτό ο Φούκης με σουτ το 0-4
Επίσης, μεγάλες ευκαιρίες να δώσουν πολύ μεγάλη έκταση στο σκορ είχαν ο Φούκης στο 5ο και 8ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 25ο και στο 28ο λεπτό ο Κατερίνης είχε επίσης δύο μεγάλες ευκαιρίες
Στο 57ο σουτ του Γκόγκου έφυγε κι αυτό ελάχιστα άουτ
Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα (Αλ. Τάτσης): Γκρέστας, Ντρης (60’ Μπούρμπος), Ζώνιος (75’ Τσόγκας), Ευαγγέλου, Γκόγκας, Σουλάι (46’ Δογορίτης), Φούκης, Κατερίνης (75’ Ζιώγας), Γεωργούλας, Κρασσόπουλος (60’ Κανούση), Γκόγκος







