
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC συμμετέχει τη φετινή σεζόν στο αναβαθμισμένο και ανανεωμένο Πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ, με την ομάδα U23 του, στηρίζοντας το πλάνο ανάπτυξης και ενίσχυσης της γυναικείας του ομάδας.
Η ομάδα U23 συμμετέχει στο πρωτάθλημα για να αποκτήσουν οι νεαρές αθλήτριες περισσότερες εμπειρίες και ρυθμό, ώστε να προετοιμαστούν ομαλά για τη μετάβασή τους στη γυναικεία ομάδα της Α1.
Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε νικηφόρα, επικρατώντας του Α.Ο. Σχερία με 59–42, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Το πολύ δυνατό τρίτο δεκάλεπτο έδωσε το προβάδισμα και τον έλεγχο του ρυθμού, οδηγώντας σε ασφαλή διαχείριση μέχρι το φινάλε.
Δεκάλεπτα: 13–11, 26–20, 43–26, 59–42
Διαιτησία: Καννής – Γκούμας
ΠΑΣ Γιάννινα U23 (Προπονητής: Μάριος Μιχαήλ): Καμπερίδου 23, Μανούση 4, Κατσάνου 7(1), Παπανικολάου 9, Ζήκα 8, Τσαμπαλά 2, Οικονόμου 4, Σιντόρη -, Μπαλωμένου -, Σήτου 2
Α.Ο. Σχερία: Πίντζου 8(1), Παναγιωτίδου 5, Λουκανάρη 12(1), Καλτσά 7(1), Δάφνη 3, Λιναρά 2, Μπάκα 2, Μαρτζούκου 3, Κατέχη -, Ζωΐδη –
«Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας και το τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια, το πάθος και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες της διοργάνωσης», αναφέρει η διοικούσα επιτροπή σε ανακοίνωσή της.




