Άμεση ήταν η αντίδραση της Super League στην πρόταση της Nova για συναινετικό διαζύγιο και ουσιαστικά κατάργηση της κεντρικής διαχείρισης.

Ο συνεταιρισμός δεν αποδέχεται τη σχετική πρόταση, την οποία χαρακτηρίζει ως επικοινωνιακό παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες καλεί το συνδρομητικό κανάλι, εφόσον επιμένει για «διαζύγιο», να σπάσει η ίδια το συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2019 (και περιλαμβάνει όλες τις ομάδες πλην του ΠΑΟΚ) αλλά και να επωμιστεί όλο το κόστος για αυτή την ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην από το 2015 σύμβαση των δύο πλευρών προβλέπονται τεράστιες ρήτρες που θα επιβαρύνουν όποιον μονομερώς σπάσει το συμβόλαιο.

Στις τάξεις της λίγκας η πρόταση της Nova ερμηνεύεται ως κίνηση τακτικής, ώστε να πιεστούν οι «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος να ψηφίσουν στο αυριανό ΔΣ τις αλλαγές για μείωση των ομάδων σε 14 και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω play offs.

Σε κάθε περίπτωση το αυριανό ΔΣ της Super League αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί το τοπίο… αλλάζει και φαίνεται πως η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο δεν θα είναι η ίδια.

[Πηγή: sport-fm.gr]