Ένα βήμα πίσω, ώστε να βρεθεί λύση και να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που υπάρχει στο πρωτάθλημα, ετοιμάζονται να κάνουν οι «μεγάλοι» και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού για μια συμβιβαστική πρόταση που θα «ξεκολλήσει» το θέμα (τουλάχιστον για φέτος).

Προσανατολίζονται λοιπόν (εφόσον δώσει τη συγκατάθεσή του ο Βασιλειάδης) να βάλουν στο τραπέζι του κρίσιμου αυριανού Δ.Σ. τη διεξαγωγή του προσεχούς πρωταθλήματος με τρεις συγκεκριμένες παραμέτρους:

Την καταβολή 30 εκατ. ευρώ από τη NOVA συν 3 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ, τη συμμετοχή 16 ομάδων (που θα ικανοποιήσει το αίτημα των «μικρών» να μην υπάρξει φέτος μείωση) και την απαλοιφή των πλέι οφ.

Βέβαια τα δυο τελευταία σκέλη είναι αμφίβολο αν θα γίνουν αποδεκτά από το συνδρομητικό κανάλι, ωστόσο θεωρείται ότι αυτό που κυρίως το ενδιαφέρει είναι να περάσει η μείωση του αντιτίμου των δικαιωμάτων.

Εφόσον κατατεθεί τελικά αυτή η πρόταση, θα είναι η τελευταία ευκαιρία να μείνει όρθια η κεντρική διαχείριση, αφού αν αρνηθούν και πάλι οι «μικροί» θα μοιάζει βέβαιη η διάλυσή της από τους «μεγάλους», με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στη συνέχεια.

[Πηγή: sport-fm.gr]