image description

Η σημαία στον ιστό της! Ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της Δόξας Κρανούλας, ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Αρχοντάκης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “πορτοκαλί”, όπως κάνει σταθερά από το 2004.

Ο έμπειρος “πορτιέρε” συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με τον πρόεδρο Δ. Κασσή και έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Αρχοντάκης έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική και μετέπειτα στη Γ’ Εθνική, αλλά και πιο πρόσφατα στην Α’ ερασιτεχνική με την Δόξα και επιστρέφει μαζί της στη Γ’ Εθνική, προκειμένου να γίνει ένας από τους σημαντικότερους κρίκους στο δρόμο για την επιτυχία.

Η ομάδα στα μέσα της εβδομάδας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, ενώ την Δευτέρα στις 16:45 θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα γίνουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.