image description

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στα νερά του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη και η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας στους αγώνες θα είναι, για μία ακόμη φορά, ενισχυμένη!

Στο Βαλκανικό θα λάβουν μέρος επτά αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Ι., οι οποίοι θα δώσουν με τα πληρώματά τους τη «μάχη» των μεταλλίων. Πιο αναλυτικά, στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας συμμετέχουν οι εξής Γιαννιώτες κωπηλάτες: Οι Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην Τετράκωπο άνευ και στην Οκτάκωπο Εφήβων. Οι Γιώργος Γραμμενιάτης – Παντελής Σωτηρακόπουλος, οι οποίοι θα τρέξουν με την Οκτάκωπο Εφήβων. Ο Χρήστος Λιούγκος, που θα αγωνιστεί ως πηδαλιούχος στην Οκτάκωπο των Εφήβων και των Παίδων. Η Αριάδνη Μήτση, η οποία θα τρέξει με την  Τετράκωπο άνευ των Νεανίδων και η Αθανασία Μάκου που θα αγωνιστεί στο Διπλό Σκιφ και στο Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζει τις θερμές ευχές της για καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του σωματείου οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό.