Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών υποστήριξε πως κρατάει το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνος για να δέσει η ομάδα καθώς έχει κάνει 14 μεταγραφές!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι

«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και θέλαμε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρισβάνη, αλλά και στο β’ μέρος με τις κεφαλιές που χάσαμε σε μια φάση. Στο β’ είχαμε και την ευκαιρία του Ντάουντα. Το θετικό που κρατάμε είναι το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι και πλέον προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στους νέους παίκτες. Πρέπει να έχουμε καλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και να έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς. Παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που έπαιξε πολύ αμυντικά και δεν καταφέραμε και τις ευκαιρίες που είχαμε να τις εκμεταλλευτούμε», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ακόμα ο Ατρόμητος δεν έχει νικήσει: «Νομίζω ότι επειδή είμαστε μια νέα ομάδα, απαντά στο ερώτημά σας. Θα δουλέψουμε πάνω στους αυτοματισμούς, που αυτή τη στιγμή δεν τους έχουμε, αλλά τους χρειαζόμαστε σε κλειστές άμυνες, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε με τον ΠΑΣ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον Γιαννιώτη και τον Ουάρντα: «Απόλυτα. Ειδικά ο Γιαννιώτης αντέδρασε πολύ καλά όταν χρειάστηκε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και ο Ουάρντα ήταν πολύ ποιοτικός κάτι που το έδειξε, ενώ και ο Ρισβάνης ήταν πολύ καλός».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να προσαρμόσει τόσο γρήγορα 14 παίκτες. Ωστόσο, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, καθώς έχουμε παίκτες τοπ class σε άμυνα και επίθεση».

Για το αν τη δεδομένη στιγμή βολεύει τον Ατρόμητο να παίζει ματς όπως αυτό που ακολουθεί κόντρα στη Λάρισα και όχι με τόσο κλειστές άμυνες όπως αυτή του ΠΑΣ: «Είμαι εδώ μικρό χρονικό διάστημα και έχω αντιληφθεί ότι οι περισσότερες ομάδες παίζουν αμυντικά. Πρέπει να παίζουμε με τη μία, πιο γρήγορα και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».