Με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Super League να έχουν ξεκινήσει εδώ και 1 μήνα περίπου, το super-fm.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σας καλεί να θυμηθείτε στιγμές από την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Απαντήστε σε 15 ερωτήσεις και ακονίστε τη μνήμη σας.

Το κουίζ μνήμης θα παραμείνει ανοιχτό για 1 μήνα (ως 13 Οκτωβρίου) κι ένας τυχερός θα κερδίσει ένα εισιτήριο για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, προσφορά του Hall Of Brands. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, αφού συμπληρώσετε το κουίζ και ανεξαρτήτως αν θα δώσετε σωστές ή λάθος απαντήσεις, θα στέλνετε μηνύματά, επιλέγοντας έναν από τους δύο τρόπους. Μπορείτε να στέλνετε μόνο μία συμμετοχή, οι διπλές θα διαγράφονται.

Πρώτος τρόπος, από κινητό τηλέφωνο γράφετε τη λέξη «SUPER» αφήνετε κενό και συμπληρώνετε το «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στέλνετε το μήνυμα στο 54554, χρέωση 0,92€.

Δεύτερος τρόπος, στέλνετε email στο info@super-fm.gr με τίτλο μηνύματος «Τεστ μνήμης» και γράφετε στο κείμενο το «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στα e-mail δεν υπάρχει χρέωση.

Ακολουθούν οι 15 ερωτήσεις