Στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους αναμενόταν να μπει σήμερα ο Άντι Λίλα, ωστόσο δεν ήταν 100% έτοιμος, αφού οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό συνεχίζονται. Έτσι ο διεθνής μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα επανεξεταστεί αύριο από τον κ. Ριστάνη, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση αν μπορεί να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό ή αν υπάρχει ρίσκο.

Για τον Λίλα ακολουθούν και οι υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, με δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια με την Ισπανία εκτός έδρας και την Ιταλία στην Αλβανία, στις 6 και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα, από τα οποία φυσικά δεν θα ήθελε να λείπει λόγω του τραυματισμού του, επομένως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί.

Από εκεί και πέρα θα αναμένουμε και την αυριανή ημέρα για να διαπιστωθεί αν ο Ναδάλες μπορεί να υπολογίζεται ή αν προληπτικά θα τον κρατήσουν εκτός αποστολής, ώστε να εκμεταλλευτούν και τη διακοπή που ακολουθεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Κόντε και Νικολιά, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την περασμένη Δευτέρα, αλλά θα παίξει ρόλο ο βαθμός ετοιμότητας που θα δείξουν ως και την αυριανή προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση τακτικής με σκοπό την μετάβαση της μπάλας.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.