Όπως γράψαμε και χθες στο super-fm.gr, ο Μαυροπάνος θα είναι το νέο πρόσωπο της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21. Μια σημαντική εξέλιξη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που τον Φεβρουάριο του 2016 είχε περάσει από τις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, τώρα όμως του δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω εξέλιξης.

Μαζί με τον Μαυροπάνο συνεχίζει στην ομάδα των Ελπίδων και ο Γιώργος Μανθάτης, που κι αυτός κλήθηκε για μία ακόμα φορά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στη Μολδαβία και το Σαν Μαρίνο για τα παιχνίδια της 5ης και της 10ης Οκτωβρίου. Ήδη η Εθνική μας έχει ξεκινήσει με το 2 στα 2 απέναντι σε Λευκορωσία (0-2) και Μολδαβία (5-1) και θέλει να διατηρήσει το αήττητο για να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις κλήσεις στην Ελπίδων και την προπόνηση

Το πρόγραμμα προπόνησης της ημέρας και η πρόσκληση των παικτών στην Εθνική Ελπίδων

Άπαντες παρόντες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας με τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη να έχει στη διάθεση του και τους Conte, Lila.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση αμυντικής και επιθετικής τακτικής, ενώ στη συνέχεια στημένες φάσεις και για το τελείωμα το κλασσικό οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο πρωί στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα στην σημερινή προπόνηση έγινε και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσκλησης των Μανθάτη, Μαυροπάνο στην Εθνική Ελπίδων.