Τα απογεύματα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 αποκτούν περισσότερο ρυθμό, μέσα από τις μουσικές επιλογές του dj Θοδωρή Κωστάκη, που καθημερινά 17:00-18:00 θα επιμελείται ένα non-stop πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Ο Θοδωρής Κωστάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στα στενά της ιστορικής Πλάκας , αφού η οικογένεια του εκείνα τα μαγικά χρόνια στην ιστορική παλιά Αθήνα είχε ένα πολύ νεανικό club εκεί και έφερνε Dj από όλο τον κόσμο όπως και καλλιτέχνες εκείνης της μαγικής εποχής. Αν και μικρός τότε οι παρέες που έκανε ήταν μεγάλα και τρανά ονόματα της Ελληνικής μουσικής όπως (Γ. Ζαμπέτας, Τζ.Βάννου, Κ.Κόλλιας κ.α.π) με της συζητήσεις μαζί τους τον έκαναν να σκεφτεί πως δε θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο επάγγελμα εκτός αυτού που κάνει έως και σήμερα του DJ – MUSIC PRODUCER.

Από το 1992 ασχολείται επαγγελματικά  με το ραδιόφωνο σε σταθμούς της Αθήνας. Άλλωστε είχε ιστορικό, αφού τα πρώτα του «παράνομα» τότε βήματα ήταν από τα πρώτα πειρατικά ραδιόφωνα και μάλιστα είχε αποκτήσει και γνωστό όνομα στα FM σαν ο «ΤΕΟ 100.4». Έτσι και έγινε λοιπόν.

Το πρώτο του ραδιόφωνο ήταν το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 90.6 , και στη συνέχεια δούλεψε στον FLY 104 όπου διετέλεσε και διευθυντής προγράμματος για 2 χρόνια, ΡΑΔΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 106.5 όπου εδώ έκανε και σεμινάρια σε νέους ταλαντούχους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τέλος στον πρώτο ραδιοσταθμό όπου άνοιξέ ο Κος Πολίτης Γιώργος (sfera 102.2) ο τότε ΕΥΑ 106.5 με διευθύντρια δίπλα του την Ρούλα Κορομηλά ως επιμελητής προγράμματος.

Ξεκίνησε ως Resident D.J. στα θρυλικά ANGIE CLUB – ELLHNADIKO CLUB – ALLALOUM CLUB – ΦΩΤΙΑ CLUB – GREEKZ CLUB CORFU – VILLA CLUB – έκανε πολλά ταξίδια στην Γερμανία – Αμερική τις εποχές που τα πικάπ έπαιρναν φωτιά πραγματικά Κ.Α.Π

Σήμερα συνεργάζεται με διάφορα μαγαζιά όπου τον καλούν σαν GUEST ΣΤΗΝ Ελλάδα και όχι μόνο και με τις  μουσικές του διασκεδάζει πάντα και τους πιο δύσπιστους πελάτες. Άλλωστε η ατάκα του είναι ”ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ”

Έχει στο ενεργητικό του 2 τραγούδια όπου έχει γράψει το στίχο και κυκλοφορούν από την LOBBY MUSIC , FACTORY MUSIC ,πολλά remixes και διασκευές , που τον κάνουν όλα αυτά να νιώθει πως έχει βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην Ελληνική μουσική.

Σήμερα, εκτός από την ενασχόληση του κάνοντας όλα τα παραπάνω, έχει την χαρά να είναι στο Ραδιόφωνο μας αλλά και σε ακόμα 20 ανά την Ελλάδα με το γνωστό Tk Mix Show και μας κάνει πραγματικά να ξεχαστούμε από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής και πραγματικά να μας ξεσηκώσει.

Μαζί μας θα είναι από σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή 5-5 το απόγευμα και πιστεύουμε να τον κάνετε μέρος της μουσικής ζωής σας.