Το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης, που έχει έδρα στην Τύρια, επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης, ιδρύθηκε στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και φιλοξενείται σε κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος.

Η λειτουργία του για την περιοχή είναι ιδιαίτερα σημαντική και τα πρώτα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά καθώς ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, όπως είπε ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης υποδεχόμενος τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Τσουβάλας χαρακτήρισε υποδειγματικές για ολόκληρη την χώρα τις συνθήκες λειτουργίας του τμήματος και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την διάθεση του κτιρίου αλλά και για την συνεργασία που υπήρξε προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι.

Μάλιστα όπως τόνισε η συνεργασία της Αστυνομίας με την Αυτοδιοίκηση είναι προς όφελος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Τσουβάλα και την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σημειώνοντας ότι η συνεργασία θα έχει συνέχεια καθώς η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους των ορεινών και απομονωμένων χωριών αποτελεί κοινό ζητούμενο και επιτυγχάνεται με την αποκέντρωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.