Σε ηλικία 69 ετών πέθανε ξημερώματα Τρίτης ο Δημήτρης Γιωτίτσας, επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων. O Δημήτρης Γιωτίτσας γεννήθηκε στη Γορίτσα Κουτσελιού και πήγε σχολείο στο ιεροδιδασκαλείο Βελλάς. Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ και τη Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και εργάστηκε επί σειρά ετών στην Τράπεζα της Ελλάδας. Το 1991 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων και υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, αλλά και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στην πιο πρόσφατη θητεία του. Υπήρξε από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη δημιουργία και λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων, ένα θεσμό που υπηρέτησε πιστά ακόμα και όταν αποχώρησε από την αυτοδιοικητική πολιτική. Επίσης, είχε συνδικαλιστική δράση στην ΟΤΟΕ και ήταν τακτικός αρθρογράφος στον τοπικό Τύπο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο φίλος και ο συμπολίτης μας Δημήτρης Γιωτίτσας, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με το θάνατο το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Γιωτίτσας, υπηρέτησε με ζήλο και συνέπεια επί πολλά χρόνια  τον χώρο της αυτοδιοίκησης και άφησε το δικό του στίγμα, από όποια θέση και αν βρέθηκε.

Είναι  μεγάλο  το κενό που αφήνει στην σύζυγό του,  τα παιδιά του, τα εγγόνια του και όλους τους συγγενείς και φίλους.

Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

[Πηγή: typos-i.gr]