Οι μεγάλες ομάδες των ΠΑΕ έχουν ρεπό, λόγω των Εθνικών ομάδων, οι ομάδες Κ20 ακολουθούν κι εκείνες το ρεπό των μεγάλων, ενώ στον ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται να προστεθεί και το ρεπό που προβλέπει ούτως ή άλλως το πρόγραμμα για τις ομάδες Κ-17 και Κ-15 για το τρέχον Σαββατοκύριακο. Έτσι οι φίλοι των «κυανόλευκων» θα αναγκαστούν να περιμένουν ως την επόμενη εβδομάδα για να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Εξετάζεται, πάντως, το ενδεχόμενο για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα ανάμεσα στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και την Δόξα Κρανούλας. Η πρώτη ειδοποιήθηκε ότι ο Πλατανιάς δεν βρήκε τον απαιτούμενο αριθμό αεροπορικών εισιτηρίων για να έρθει στα Ιωάννινα, ενώ η Δόξα την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής έχει ρεπό. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να δώσουν ένα παιχνίδι μεταξύ τους.

Για το πρωτάθλημα Κ-17, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται κανονικά για τις υπόλοιπες ομάδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου:

5η Αγωνιστική

ΑΓΩΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON 07 Οκτωβρίου 2017 12:00
ΛΑΜΙΑ-Α.Ε.Λ. ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (ΦΡΑΝΤΖΗΣ) 07 Οκτωβρίου 2017 13:30
Α.Ο.Κ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΚΑΝΟΝΙ) 08 Οκτωβρίου 2017 11:00
ΡΕΠΟ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Κ-15, αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει κανονικά για τους υπόλοιπους. Δεν δήλωσαν συμμετοχή Λαμία και ΑΕΛ από τον 2ο όμιλο και οι Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός από τον 1ο όμιλο, καθώς η συμμετοχή μόνο σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία είναι προαιρετική. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 2ου ομίλου.

1η Αγωνιστική

ΑΓΩΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON 07 Οκτωβρίου 2017 10:00
Α.Ο.Κ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΚΑΝΟΝΙ) 08 Οκτωβρίου 2017 09:15
ΡΕΠΟ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ