Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών από την ΚΕΔ και το όνομα του Τσαμούρη μάλλον ξυπνάει πολύ άσχημες μνήμες στους ανθρώπους, αλλά και τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήταν ένας από τους ελάχιστους διαιτητές που έχει ασχοληθεί μαζί τους η ΠΑΕ σε επίπεδο ανακοίνωσης.

Μετά το ισόπαλο 3-3 με τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα τον περασμένο Φεβρουάριο, η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση για «λυσσαλέο πόλεμο» εναντίον της, που μάλιστα εκφραζόταν και μέσω νέων διαιτητών στους πίνακες, όπως είναι ο Τσαμούρης.

Σ’ εκείνο το ματς είχαμε δει παίκτες όπως ο Τζημόπουλος και ο Μπέριος να βγαίνουν εκτός εαυτού με όσα σφύριζε ο Πειραιώτης «ρεφ», αφού μετά το 0-2 είχε κλείσει μέσα στην περιοχή του τον ΠΑΣ δίνοντας συνεχώς ανύπαρκτα φάουλ, ενώ στο 2-2 δεν είχε υποδεχτεί οφσάιντ ο σκόρερ του Πλατανιά.

Και εκτός αυτών, σε όλο το παιχνίδι ειρωνευόταν τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, που πρώτη φορά έδειξαν τέτοια συμπεριφορά σε αγώνα και έχασαν την ψυχραιμία τους.

Το πιο αστείο συμβάν με τον Τσαμούρη, πάντως, ήταν ο αγώνας κυπέλλου που είχε οριστεί να σφυρίξει, αλλά δεν διεξήχθη, επειδή οι «κυανόλευκοι είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια. Σ’ εκείνο το ματς, ο Τσαμούρης βγήκε κανονικά με τους βοηθούς του να κάνει ζέσταμα, παρότι ήξερε ότι η αποστολή του ΠΑΣ είχε γυρίσει στα Γιάννενα αδυνατώντας να πετάξει για τα Χανιά!