Το αήττητο του Λεβαδειακού έχει φέρει πίεση στην ομάδα του, όπως είπε ο Ζοζέ Ανιγκό, που σχολίασε επίσης ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Όσο για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, τόνισε ότι δεν μπόρεσε να τη δει.

Για το ματς: «Σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα, το πρώτο στο α’ μέρος, όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά. Παίξαμε την τακτική μας, αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι μας και οι αντίπαλοι στην μοναδική ευκαιρία που είχαν έβαλαν γκολ, δυστυχώς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο β’ αλλάξαμε παίκτες και τακτική, παίξαμε 4-2-3-1. Είδαμε πολύ πιο ωραίο παιχνίδι, είδαμε άλλη ομάδα και μπορούσαμε να νικήσουμε».

Για το αν είχαν πίεση οι παίκτες και γι’ αυτό δεν πήγαν καλά στο α’ μέρος:
«Σίγουρα υπήρχε πίεση και εκτός από αυτό ήρθε χθες και η γαλλική τηλεόραση. Δυστυχώς η ομάδα και οι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να έχουν τόση πίεση. Πρέπει να δουλέψουμε σε ηρεμία, να μην έχουμε πίεση και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Δυστυχώς χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Ζαραδούκα στην αρχή της εβδομάδας και έπρεπε να αλλάξουμε όλη την τακτική. Δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αήττητο και το πώς είδε τον ΠΑΣ:
«Πολλοί παίκτες τους παίζουν μαζί 4-5 χρόνια και έχουν πολύ καλό προπονητή. Παίζουν πολύ καλή τακτική και κάνουν καλό παιχνίδι. Μαζί με τον Παναιτωλικό που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ίσως οι δύο πιο δύσκολες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε το δεύτερο. Δυστυχώς δεν μας ήθελε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ηρεμία και να μην έχουμε πίεση».

Για το αν θα παίζει πλέον με 4 αμυντικούς:
«Ισχύει ότι αλλάξαμε την τακτική, δυστυχώς οι παίκτες που έχουμε είναι για να παίζουμε με πέντε παίκτες στην άμυνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίζω με τέσσερις αλλά δεν έχω τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή η τακτική θα βοηθούσε πάρα πολύ την ομάδα. Θα δούμε, αλλά τώρα με πέντε στην άμυνα είναι η καλύτερη λύση».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ:
«Να σας πω την αλήθεια δεν το είδα, πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω μία απάντηση, απλά ο διαιτητής ξέρει τι κάνει, μία φορά είναι μαζί μας, μία φορά είναι με τους αντιπάλους, στο τέλος είναι κι αυτός άνθρωπος, κάποιες φορές έχει δίκιο και άλλες άδικο».