Η Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. επίσημος έμπορος και επισκευαστής Honda στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, σε συνεργασία με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. και  με αφορμή την είσοδο στην ελληνική αγορά της 10ης γενιάς Civic, παρουσιάζουν στα Ιωάννινα το  Honda Drive Days.

Στις 24 & 25 Οκτωβρίου από 11:00 έως και 20:00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εταιριών της Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. στο 9ο χλμ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών, οι φίλοι της Honda και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλα τα νέα συναρπαστικά μοντέλα της Ηonda: Civic 1.0 V-TEC Turbo 5dr, Civic 1.5 V-TEC Turbo 4dr, HR-V, CR-V και Jazz.

Βασισμένο σε μία κληρονομιά 40 χρόνων, το νέο Honda Civic παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic “ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο”. Μαζί με το νέο Civic κάνουν την εμφάνιση τους οι δύο νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO 1.0lt με ιπποδύναμη 129ΗΡ και 1.5lt. με ιπποδύναμη 182 ΗΡ, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, συναρπαστική και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία. Η σειρά τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας & υποστήριξης οδηγού Honda SENSING που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο είναι από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.

Κατά τη διάρκεια του 2ήμερου Honda Drive Days, εξειδικευμένο προσωπικό της Honda, θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να παρουσιάσουν και να ενημερώσουν όλους τους ενδιαφερόμενους για τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες  των νέων μοντέλων της Honda και να συνοδεύσουν όσους επιθυμούν να οδηγήσουν κάποιο από αυτά προκειμένου να βιώσουν την ανώτερη οδηγική εμπειρία που αυτά προσφέρουν.

Το Honda Drive Days θα παρουσιαστεί σε συνολικά 7 πόλεις της Ελλάδος και στην Ήπειρο παρουσιάζεται αποκλειστικά από την  Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε

Η Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου για 40 και πλέον έτη. Με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας.