image description

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων ενθαρρύνει τους Γερμανούς επισκέπτες δραστηριοτήτων να παρατείνουν τις διακοπές τους στην Ήπειρο – Νέα Στρατηγική Συνεργασία με Γερμανικό Τουριστικό Ταξιδιωτικό Οργανισμό

Δελεαστικές προτάσεις, νέες εμπειρίες, τουριστικές θεματικές διαδρομές, και εναλλακτικές ιδέες παρουσίασε σε Γερμανούς Ποδηλάτες η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, ώστε να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από την Γερμανία καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά κυρίως να αυξήσει τις ημέρες παραμονής τους (μέση διάρκεια παραμονής) στην ευρύτερη περιοχή.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Διαδραστική Αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου προσφέρθηκε μπουφές με τοπικά προϊόντα, τσάι με αρωματικά βότανα, παραδοσιακά γλυκίσματα, τσίπουρο και αφρώδης οίνος, το τελευταίο βράδυ της παραμονής του Group στην Ήπειρο. Μετά το πέρας της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή ζωντανή παράσταση της διαδικασίας  χύτευσης από Τεχνίτη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το πρώτο αυτό Group αποτελούμενο από 40 Γερμανούς ποδηλάτες, ολοκλήρωσε την πενθήμερη παραμονή του στον Νομό Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο και τα Ιωάννινα.
Πρόκειται για μια νέα συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με το εξειδικευμένο γραφείο Εναλλακτικών μορφών τουρισμού & κυρίως Ποδηλατικού από την Γερμανία, Creactive Travel, με επικεφαλή τον κο. Stefan Bucker.

Πλέον, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, κάθε συμβεβλημένο ξενοδοχείο – Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, θα μπορεί να προβάλλεται στοχευμένα  μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας του Creactive Travel στην Γερμανική αγορά εξειδικευμένα για Ποδηλατικά Θεματικά προγράμματα & συνδυαστικές διαδρομές στον Νομό Ιωαννίνων.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναμένουμε το δεύτερο Group Γερμανών Ποδηλατών, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων και του Creactive Travel στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Tour Natur Dusseldorf τον προηγούμενο μήνα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες με τα Βιολογικά Αρωματικά Βότανα “Myrtali”, τον παραδοσιακό Γιαννιώτικο Μπακλαβά «Κολιονάσιος», την Οινοποιεία Ζοίνος και το ΚΕΠΑΒΙ για την παραχώρηση της Αίθουσας Παρουσίασης.