Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, πραγματοποίησε την Κυριακή το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC, με αντίπαλο τον Απόλλων Πτολεμαΐδας, τον οποίο και νίκησε με 36-62 στο πανέμορφο γήπεδο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Η ομάδα του ΠΑΣ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, αφού απουσίαζαν οι Γιωτίτσα Ελένη και Ξανθοπούλου Στέλλα λόγω μικροτραυματισμών, Κατσίδου Ελένη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η μικρή Χρηστάκη Αγγελίνα η οποία είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με το τμήμα κορασίδων.

Η αγωνιστική απραξία για περίπου 8 μήνες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο 1ο ημίχρονο. Η ομάδα δεν είχε ρυθμό και οι παίκτριες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Η άμυνα έσφιξε και στην επίθεση βγήκαν αρκετοί αυτοματισμοί, κάτι που ήταν και το ζητούμενο.

Τελικό σκορ 62-36 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εύχεται στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και τους ανθρώπους του, καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες.

Αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Σαρηγιαννίδου, Ντάλα, Μεντεσίδου, Μπάτου, Μπουκουβάλα, Μπουκακιώτη, Βαλέκα, Γιωτίτσα Δ., Χήτα, Πανούτσου.