Πραγματοποιήθηκε το 2ο NTOUGIAS BASKETBALL TOUR για φέτος με την συμμετοχή ομάδων των Ακαδημιών σε φιλικούς αγώνες στην Θεσσαλονίκη με την ακαδημία του ΠΑΟΚ .

Τα παιδιά έζησαν μια όμορφη εμπειρία αγωνιζόμενα σε ένα κατάμεστο στάδιο από γονείς και φίλους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Η οργάνωση ήταν άψογη από την πλευρά του ΠΑΟΚ δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Η προσπάθεια των παιδιών εξαιρετική και το κλειστό του ΠΑΟΚ γέμισε με παιδικά χαμόγελα, πάθος, προσπάθεια και ομαδικότητα.

Τα παιδιά των ακαδημιών Ντούγια είχαν επίσης την ευχάριστη εμπειρία να παρακολουθήσουν και αγώνα από το πρωτάθλημα της Α1 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ.

Οι Ακαδημίες Ντούγια ευχαριστούν θερμά την ακαδημία του ΠΑΟΚ για την εξαιρετική συνεργασία και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Στο μεταξύ, στο πρωτάθλημα των κορασίδων η ομάδα κατάφερε και πήρε την νίκη απέναντι στον Κερκυραϊκό, όπως επίσης στο πρωτάθλημα παίδων το Παιδικό Β’ επικράτησε της Παραμυθιάς.