Στο πλαίσιο των φιλικών τουρνουά που πραγματοποιούνται από τα εκάστοτε Εργασιακά Πρωτ/τα σε όλη την Ελλάδα, η Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα παραβρίσκεται αυτό το Σαβαττοκύριακο στα Γιάνεννα όπου θα πάρει μέρος στο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Νίκος Φιλίππου».

Το τουρνουά διοργανώνεται από το Εργασιακό Πρωτάθλημα Ιωαννίνων και σύμφωνα με την δήλωση του Προέδρου του Κου Γκαζιάνη έχει ως σκοπό την (γνωριμία-αδελφοποίηση-συνάντηση) των δύο Εργασιακών Πρωταθλημάτων και την βράβευση του Νίκου Φιλίππου για όλα όσα έχει προσφέρει στο άθλημα.

Στόχος των διοργανωτών, αυτό να γίνει θεσμός για την Ήπειρο. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, παρουσία και του Νίκου Φιλίππου, ο οποίος θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Μπάσκετ Κος Πέτρος Κελέσης δήλωσε τα εξής:

«Θα θέλαμε απο την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τους Διοργανωτές-και ιδιαίτερα τον Κο Γκαζιάνη για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να διοργανώσουν μια τέτοια εκδήλωση. Τέτοιου είδους ‘’συνέργειες’’ προάγουν τον Εργασιακό/ερασιτεχνικό αθλητισμό και δίνουν ώθηση στο άθλημα του μπάσκετ”.

Τη Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», αποτελούν οι: Πέτρος Κελέσης (Captain), Πέτρος Φούκος, Φώτης Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Τσακιρίδης, Γιώργος Βιδάκης, Γιώργος Κανελλόπουλος, Κίμωνας Γκιουλιστάνης, Σταύρος Σοφιανόπουλος, Νίκος Χούστης, Πέτρος Χιουτακάκος, Γιάννης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Μιλπάνης. Προπονητής είναι ο Μάριος Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: 9/12 18:00 Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», Κυριακή: 10/12 12:00 Μικτή Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Tο Συμβούλιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος «Watt+Volt», την ιατρική εταιρεία «Ιατρική Φροντίδα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» και την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού «Athlos».

 

[Πηγή: gazetta.gr]