image description

Πακέτα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης προσέφερε σήμερα ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» σε συνεργασία με τοη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών και το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας.

Συμπολίτες μας που διαβιούν στα όρια της φτώχειας είχαν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν βασικά είδη διατροφής, προσφορά της «ΠΙΝΔΟΣ» προκείμενου να περάσουν κι αυτοί πιο ευχαρίστα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Είναι μια ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς από τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό απέναντι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εμείς σαν Δήμος στεκόμαστε δίπλα σε τέτοιες ενέργειες αλλά είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  Μας ικανοποιεί η ένδειξη αγάπης αλλά όχι το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υποστήριξη. Και δυστυχώς ο αριθμός των συνανθρώπων που έχουν τέτοιου είδους ανάγκες ολοένα και μεγαλώνει. Ωστόσο εμείς πρέπει να δώσουμε τη μάχη καθημερινά κι αυτό κάνουμε», σημείωσε με δηλώσεις του ο κ. Κολόκας ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρος της «ΠΙΝΔΟΣ», Ανδρέα Δημητρίου, το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και την αντιπρόεδρό του και δημοτική Σύμβουλο Ντίνα Μπακόλα που συνεχώς συμμετέχει σε δράσεις ενίσχυσης ανθρώπων που έχουν ανάγκη και όλους τους συμπολίτες μας που συχνά βρίσκουν την ευκαιρία και στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Από τη μεριά της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ιωαννιτών, Ρόη Ζηκίδου, τόνισε τα εξής:

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα όλους τους συμπολίτες μας που χρειάζονται οικονομική στήριξη. Όταν σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε δίπλα τόσο σημαντικές επιχειρήσεις όπως ο Πτηνοτροφικός συνεταιρισμός μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε πιο αποτελεσματική».

Τέλος ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι κάθε χρόνο η «ΠΙΝΔΟΣ» τέτοιες μέρες θα διανείμει πάνω από 2.000 πακέτα αγάπης, βοήθειας, στήριξης και αλληλεγγύης, μέσα από τις δομές των Δήμων των Ιωαννίνων.

«Έχουμε μια άριστη συνεργασία όλα τα χρόνια και σήμερα συνεχίζουμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη για να περάσουν ευχάριστα και γιορτινά τις ημέρες των Χριστουγέννων», ανέφερε.