Την πολύ αξιόμαχη ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου (Α2 Εθνική Κατηγορία),αντιμετώπισε στον έβδομο, κατά σειρά,  φιλικό αγώνα προετοιμασίας,η ομάδα των γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κατερινή. Τελικό αποτέλεσμα 39-41.
Και οι δύο ομάδες είχαν από μία πολύ σημαντική απώλεια. Η Ζουγκουρίδου για τον Πιερικό και η Σαρηγιαννίδου για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC.
Εμφανή τα σημάδια έλλειψης αγώνων και αγωνιστικού ρυθμού για τον ΠΑΣ, ο οποίος βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς το σκορ. Η διαφορά έφτασε στο ανώτερό της επίπεδο στο 26’, με 34-17 ( -17) .
Κάπου εκεί όμως οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη αφυπνίστηκαν και με πολύ καλή ομαδική άμυνα και πρωτεργάτριες στην επίθεση Μεντεσίδου και Ντάλα, έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας, παρόλο που το ματς ήταν φιλικό.
Ο ΠΑΣ ευχαριστεί την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου και προσωπικά την Coach κ. Τσιρογιάννη, για την άψογη φιλοξενία και την άμεση και θετική ανταπόκριση στην επιθυμία για τη διεξαγωγή του αγώνα. Εύχεται καλή συνέχεια στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Α2, με υγεία και μακάρι να εκπληρώσουν ως ομάδα τους στόχους της.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC(Γ. Σιαμέτης): Ντάλα, Χρηστάκη, Γιωτίτσα Ε., Γιωτίτσα Δ., Κατσίδου, Ξανθοπούλου, Χήτα, Μεντεσίδου, Μπάτου, Πανούτσου, Μπουκουβάλα.