Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του σχολικού συγκροτήματος του Βελισσαρίου που είναι γνωστό ως Πολυκλαδικό, ανακαινίστηκε πλήρως από τη δημοτική αρχή και πλέον, τα εκατοντάδες παιδιά που προπονούνται στις ακαδημίες μπάσκετ των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της πόλης, θα βρίσκονται σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητά τους…

Γιατί αυτό συνέβαινε επί χρόνια, όσο το γήπεδο μπάσκετ του Πολυκλαδικού βρισκόταν στο κακό του χάλι: η στέγη έμπαζε νερά και οι προπονήσεις ακυρώνονταν κάθε φορά που έβρεχε – φαινόμενο καιρικό σύνηθες για τα Γιάννενα – το δε πάτωμα του γηπέδου ήταν γεμάτο λακούβες.

Οι εργασίες από τη δημοτική αρχή ξεκίνησαν από τη στέγη και αφού ολοκληρώθηκε η αντικατάστασή της, προχώρησαν και στο δάπεδο.

«Νέο έτος, νέα αρχή, νέες αθλητικές επιδόσεις!» λέει σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebookο αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννης Λιόντος.

«Η υψηλών προδιαγραφών, ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου στο Πολυκλαδικό, μόλις ολοκληρώθηκε από τη Δημοτική Αρχή. Το «πριν» και το «μετά» είναι άκρως ενδεικτικά της υπεύθυνης προσπάθειας που έγινε. Μένει μόνο να μας το επιβεβαιώσουν οι μικροί & μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού!» σημειώνει χαρακτηριστικά.

[Πηγή: bourxas.gr]