Το πιο δυνατό φιλικό, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, έδωσε την Πέμπτη το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας, ομάδα που βρισκεται στη μέση της βαθμολογίας της Α1.

Η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με σκορ 82-43, αλλά υπήρξε άκρως ανταγωνιστική σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα και τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν πολλά για τον coach Γιώργο Σιαμέτη και τον βοηθό του Νίκο Γιωτάκη.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Νίκη Λευκάδας παρετάχθη πλήρης και είχε στη σύνθεση της και τις 3 Αμερικάνες αθλήτριες, Austria, Whitted, Dunham.

Ο coach Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Δώσαμε το πιο δυνατό μας φιλικό με ομάδα σαφώς ανώτερη από εμάς. Τα κορίτσια έδειξαν όμως φοβερή διάθεση και ενέργεια και αν μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια παιδικά λάθη θα μπορούσαμε να είμασταν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάει το τοπικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα συναντήσουμε. Εμείς είμαστε υποχρεώμενοι σε κάθε ματς όμως επί 40’ να δίνουμε το 1000% γιατί στην ομάδα λείπουν αγώνες και ρυθμός»

Ευχαριστούμε απο καρδιάς τη Νίκη Λευκάδας για την άψογη φιλοξενία και προσωπικά τον Coach Νίκο Δούβιτσα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC: Χρηστάκη, Ντάλα, Ξανθοπούλου, Γιωτίτσα Δ., Γιωτίτσα Ε., Μεντεσίδου, Σαρηγιαννίδου, Πανούτσου, Μπουκουβάλα, Χήτα, Μπάτου.

Την αποστολή στη Λευκάδα συνόδευσε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος.