Η πληρότητα των πτήσεων για τα Ιωάννινα αυτήν την εβδομάδα “χτύπησε” τον Ατρόμητο. Έτσι, μετά τον ΠΑΣ που είχε ταξιδέψει για Αθήνα με πούλμαν προ του αγώνα με την ΑΕΚ, είναι η σειρά του Ατρομήτου να έρθει με πούλμαν αντί με αεροπλάνο, από την Αθήνα.
Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το αυριανό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα την οποία αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για τα Ιωάννινα.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.