image description

Επιτέλους δράση! Το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ ξεκινάει και μαζί του ξεκινάνε και οι προσπάθειες των κοριτσιών του ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψουν στην Α2 Εθνική κατηγορία των γυναικών.

Το τοπικό πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα σήμερα (Σάββατο) στις 13:30, με τοπικό ντέρμπι, καθώς στο κλειστό του Πανηπειρωτικού ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον συμπολίτη του ΑΓΣΙ.

Ο κ. Σιαμέτης, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή την έναρξη της α’ φάσης του πρωταθλήματος δήλωσε:

«Επιτέλους μετά από 3,5 μήνες περίπου πάρα πολύ σκληρής προετοιμασίας ξεκινάει το πρώτο κομμάτι για να καταφέρουμε αυτό για το οποίο δουλεύουμε από το καλοκαίρι με τη διοίκηση, ώστε να καταφέρουμε να ξαναδούμε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 Εθνική κατηγορία των γυναικών.

Έχουμε τον πρώτο μας αγώνα με την ομάδα του ΑΓΣΙ για το τοπικό μας πρωτάθλημα της ΒΔ Ελλάδας. Σίγουρα έχουμε φτάσει σ’ ένα αρκετά καλό επίπεδο, αλλά όχι εκεί που θέλουμε για να θεωρούμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαμε κάθε Κυριακή μέχρι πέρυσι, δυστυχώς δεν τις είχαμε μέχρι τώρα και λείπουν πολύ οι αγώνες στις παίκτριες.

Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε –ανεξαρτήτως αντιπάλου- αυτούς τους 10 αγώνες, ώστε η ομάδα να βρει ρυθμό. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θέλω να πιστεύω, ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και να είμαστε χαρούμενοι.

Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, ότι τον περιμένουμε, οι κοπέλες τους έχουν ανάγκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας και ενιαίος, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο είτε για ανδρικό είτε για γυναικείο μπάσκετ. Οι κοπέλες, όταν έχουν δίπλα τους τον κόσμο, αισθάνονται πολύ πιο σίγουρες, αλλά κι εμείς οι ίδιοι.

Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ ως προπονητής είναι ότι κι εμείς, και η διοίκηση και οι παίκτριες θα δώσουμε -όχι μόνο το 100%- αλλά όσες δυνάμεις έχει η ψυχή μας και το κορμί μας, προκειμένου να επιτύχουμε τον επιθυμητό στόχο».

1η Αγωνιστική 

Ημ/νια

Ωρα

Γήπεδο

Α  γ  ώ  ν  α  ς

17/2/2018

14:00

EΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ – Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

28/1/2018

15:00

ΔΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ–ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ

27/1/2018

13:30

ΝΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α.Γ.Σ.Ι.