image description

Σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλά γκολ, η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ και έφτασαν στην τελική επικράτηση, με τον ΠΑΣ όμως να πραγματοποιεί αρκετά καλή εμφάνιση, υπό το βλέμμα των Χριστοβασίλη και Τερεζόπουλου.

Το 1-0 για την ομάδα του Πανιωνίου έγινε στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα. Λίγο αργότερα κεφαλιά του Νικολόπουλου του ΠΑΣ στο 12ο λεπτό βγαίνει οριακά άουτ. Στο 30ο λεπτό ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου Κ. με σουτ έξω από την περιοχή οδηγεί τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου σε δύσκολη απόκρουση. Αμέσως μετά, όμως, έγινε το 1-1 με σουτ του Πήλιου. Στο 38ο η ομάδα του Πανιωνίου μετά από ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΣ ξαναπήρε αμέσως το προβάδισμα με 2-1 με γκολ του Δαυίδη, με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει άλλη μία ευκαιρία πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με προβολή του Παπαδόπουλου Κ. να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμηλότερους ρυθμούς για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να γίνει το 3-1 για τον Πανιώνιο με τον Αποστόλου στο 62ο λεπτό και το 3-2 για τον ΠΑΣ διαμορφώθηκε μετά από εκτέλεση φάουλ στο 82ο λεπτό και προβολή του Κάγια. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η “κυανόλευκη” ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο αγώνας έληξε 3-2 υπέρ του γηπεδούχου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καλαμάρας, Μπέτσας, Νομικός, Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Αρσενίδης, Τσιντώνης (80′ Οικονόμου), Καραχάνας (46′ λ.τρ. Αποστόλου), Γρηγορόπουλος, Δαυίδης (58′ Τσακυργιάννης), Μαχαίρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΤΣΙΝΤΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (65′ ΜΠΙΣΕΛΑΣ), ΛΙΑΠΠΗΣ (67′ ΑΛΕΞΙΟΥ), ΤΣΟΥΝΗΣ (71′ ΚΑΓΙΑ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ