Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο και ένα νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη 18άδα θα είναι ο Μίτε Τσικάρσκι, που θα φοράει το νούμερο 11. Να θυμίσουμε ότι ήταν στους 19 του κυπέλλου με την ΑΕΛ, αλλά τελευταία στιγμή έμεινε εκτός τελικής 18άδας. Αυτήν τη φορά, όμως, ίσως να είναι και στην ενδεκάδα, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου Μπουκουβάλα.

Το προπονητικό πρόγραμμα της ημέρας είχε ανάλυση για τον αυριανό αγώνα με έμφαση στην αμυντική τακτική, ασκήσεις σε στημένες φάσεις και για το τελείωμα διπλό με έμφαση στην μεταφορά μπάλας στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουκουβάλας (τιμωρημένος), Λίλα, Σολτάνι, Νικολιάς (τραυματίες), Περιστερίδης (για λόγους τακτικής), Βενετικίδης, Ζαχαρός, Ζώγκος, Κ. Παπαδόπουλος και Λιάσος (με την Κ20). Οι δύο τελευταίοι είναι και επίσημα πλέον στο ρόστερ του ΠΑΣ με τα νούμερα 22 και 80 αντίστοιχα.

Ο κ. Πετράκης πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Γιάκο, Μανθάτη, Γαρουφαλιά, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Σκόνδρα, Καρανίκα, Τζημόπουλο, Μπέριο, Βιδάλ, Χαλκιαδάκη, Κόντε, Μπετρά, Αποστολόπουλο, Ζαχαρό.

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα.