image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ επικρατώντας του συμπολίτη ΑΓΣΙ. Η Πανωραία Ντάλα μίλησε στο basket247.gr για την ομάδα καθώς και για το κατά πόσο νιώθει δικαιωμένη από την απόφαση της να φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ.

Ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας και της δικής σου στο πρωτο ματς;

Για πρώτο ματς ήμασταν πολύ καλά πιστεύω, δείξαμε από την αρχή ότι το μυαλό μας είναι στην νίκη. Μπόρεσε και ο κοουτς να δει και να κρίνει καλύτερα αν όλα αυτά που πράττουμε καθημερινά στις προπονήσεις βγαίνουν και στον αγώνα και νομίζω πως τα καταφέραμε.Η προσωπική μου απόδοση δεν ήταν τόσο καλή νομίζω διότι τις τελευταίες 4 μέρες ήμουν απροπόνητη ύστεραα από έναν τραυματισμό που είχα, βέβαια αυτο δεν είναι δικαιολογία. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να δίνεις το 100%.

Το μυαλό όλων είναι λίγο παραπέρα, στα playoff της ανόδου;

Σίγουρα, γιατί εκεί θα κριθούν όλα. Να έχουμε την υγεία μας, την συγκέντρωση μας και σε ένα εξάμηνο θα φανούν όλα.

Πως αντιμετωπίζεται τον χαρακτηρισμό φαβορί για το πρωτάθλημα που όλοι σας έχουν προσάψει;

Πάντα σε μια κατηγορία υπάρχει κάποιο φαβορί, τυχαίνει να είμαστε εμείς. Δεν το θεωρούμε δεδομένο εννοείται, γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, είναι νωρίς ακόμα για να βάζουμε τίτλους.

Ευχαριστημένη και δικαιωμένη από την επιλογή σου να πας στο ΠΑΣ Γιάννενα;

Δε το συζητάω ευχαριστημένη στο έπακρο και δικαιωμένη για την επιλογή μου. Τα έχω βρει όλα!!! Είμαστε ένα όλοι μαζί. Ο καθένας τρέχει για τον άλλο, είμαστε μια μπουνιά. Πρώτη φόρα το συναντάω αυτό και είμαι τυχερή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.