image description

Η ΦΕΙ  κράτησε το αήττητο στην έδρα της άλλη μία αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε την πληρέστερη ομάδα του Πρωταθλήματος και περυσινή Πρωταθλήτρια , δηλαδή την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας. Έτσι εδραιώθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έβαλε πλώρη για τα play offs  του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών  ΕΣΠΕΔΕ  .

Παρά το γεγονός ότι ασθένειες και φοιτητικές εξετάσεις κράτησαν μακριά από προπονήσεις πολλές από τις αθλήτριές της, δεν τις εμπόδισε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όσον αφορά την αγωνιστικότητα (παρά τα λάθη σε αρκετά σημεία του ματς) , έτσι ανταμείφθηκαν με το σημαντικότατο τρίποντο, κερδίζοντας ταυτοχρόνως και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος .

Στο πρώτο σετ  η Φ.Ε.Ι. αιφνιδιάστηκε από την ομάδα της Πρέβεζας, η οποία προηγήθηκε 9-4 , ισορρόπησε το ματς, πλησίαζε λίγο-λίγο  ισοφάρισε 12-12 , προηγήθηκε 20-16 και 22-17 και τελείωσε νικηφόρα το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ παρόμοιο σκηνικό στην αρχή με προηγούμενη συνέχεια την ομάδα της Πρέβεζας 9-2 , 17-12 και 22-20 , εκεί αντέδρασε η Φ.Ε.Ι.  που πήρε το σετ με 25-23 .

Στο τρίτο σετ η Πρέβεζα είχε την πρωτοπορία από την αρχή (8-4, 13-7, 21-16 ) , έτσι έκλεισε εύκολα το σετ με 25-18.

Στο τέταρτο  σετ ,  αλλαγή σκηνικού , από την αρχή  προηγείτο με διαφορά η ΦΕΙ (6-1, 12-6 , 19-15) , η Πρέβεζα πλησίασε κάποιες φορές  η Φ.Ε.Ι. κρατούσε μια διαφορά ασφαλείας , έτσι πήρε το σετ 25-17 και μαζί τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και μια σημαντική νίκη επί ενός πληρέστερου αντιπάλου .

Επόμενος αγώνας της Φ.Ε.Ι. την Κυριακή της Ορθοδοξίας 25 Φεβρουαρίου, στην Άρτα , με αντίπαλο την επίσης φιλόδοξη ομάδα της Φιλίας Άρτας , η οποία διανύει περίοδο φόρμας .

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού , Λατίφη, Αργυροπούλου,  Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Γκουντουβά,  Ζεγγίνη(λίμπερο),  Επεσλίδου(λ), Πατσουράκη,  Χριστοδούλου, Μπάκα, Κολιού, Εξάρχου .

Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Ναζόπουλος Γιώργος) Άρμπυρου, Ντάκουλα, Πιέτα, Στεφνή, Ντούσκου, , Σιούκα, Τόλιου(λίμπερο), Σακκά Αικατερίνη (λίμπερο) , Σακκά Σοφία, Κατσανάκη, Ρούσου, Τσάλα, Κοτσαμουράτογλου.