Ήττα στις λεπτομέρειες για το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Σπάρτακου το Σάββατο 10/2 στην Κέρκυρα με σκορ 61-58 από τον Κερκυραϊκό σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες.

Η τοπική μας ομάδα ξεκίνησε πολύ νωθρά στο 1ο δεκάλεπτο, αλλά με καλές άμυνες κατάφερε να μπει γρήγορα στο παιχνίδι με τον Λαμπρόπουλο να οδηγεί στο σκοράρισμα την ομάδα του κόουτς Καΐκα.Το παιχνίδι μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου κυλούσε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και καμία δεν μπορούσε να πάρει μια διαφορά.

Ξεκινώντας η 4η περίοδος ο Σπάρτακος ευστόχησε στα σουτ που επιχείρησε με τους Ζήση, Κιμισκίδη, Κούργια παίρνοντας μια διαφορά 7 πόντους 7 λεπτά πριν τη λήξη. Εκεί ήταν το κομβικό σημείο του ματς όπου η ομάδα  έχασε τον Ζήση (έπρεπε να φύγει να προλάβει το καράβι,λόγω δουλειάς)τον Λαμπρόπουλο με 5 φάουλ, τον βασικό point guard Κόρδα 5 φάουλ, Κούργια 5 φάουλ

Σ’ εκείνο το σημείο ο Κερκυραϊκός με ένα επιμέρους σκορ πήρε προβάδισμα και ο Σπάρτακος δεν είχε πολλές λύσεις, κυρίως στην επίθεση , για να μπορέσει να αντιδράσει.

Ο Σπάρτακος έχει αρκετά παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και δεν έδειξε τη δυσαρέσκεια αυτή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Παρά την ήττα ο κόουτς Καΐκας είδε την ομάδα του να αντιδρά πολύ σωστά σε πολλές στιγμές του αγώνα κυρίως στην ψυχραιμία και την συγκέντρωση που έδειξαν οι παίχτες σε όλες τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι!

Ο Σπάρτακος  ευχαριστεί την ομάδα του Κερκυραικού για την φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια !

Επιμέρους σκορ στα δεκάλεπτα: 19-16, 12-14, 16-15, 14-13

Κερκυραϊκός: Κουλαξής 7, Θεόδοτος 6, Καλόγερος Γ. 10, Ίσσαρης 12, Γογγάκης 18(3), Μπάρκας 1, Γραμμένος Α. 7, Μέντσο, Καραγιάννης, Καλόγερος.

Σπάρτακος:(Καΐκας) Τάσσος 4, Ζήσης 18(4), Λαμπρόπουλος 13(1), Κολιγιώτης 8, Κιμισκίδης 7(1), Δήμος 1, Κούργιας 3(1), Παπανικολάου 4, Κόρδας.