Επανάληψη του φαινομένου των “Ζωσιμάδων” στο παιχνίδι ΠΑΣ-ΠΑΟΚ, είχαμε στο χθεσινό παιχνίδι Ατρομήτου-Ολυμπιακού. Οπαδοί των “ερυθρολεύκων” που είχαν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια στη θύρα 2 του γηπέδου, κατάφεραν να δημιουργήσουν ξεχωριστή κερκίδα, παρότι δεν είχαν δοθεί εισιτήρια σε φιλοξενούμενους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 2 εκδιώχθηκαν, όπως οι κάτοχοι διαρκείας στα Γιάννενα, προκειμένου να καθίσουν εκεί οπαδοί του Ολυμπιακού!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος σε ανακοίνωσή της επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στην αστυνομία, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

 «Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας  του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1),  η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια)  στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».