Για χειραγώγηση αποτελεσμάτων ελέγχονται ξανά αγώνες της Σούπερ Λίγκας! Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Live Sport, δημοσιεύοντας το σχετικό έγγραφο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Κέρκυρα της περασμένης σεζόν, που είχε λήξει 5-1 (ημίχρονο 3-1) υπέρ του «δικεφάλου»!

Το χαρακτηριστικό, ωστόσο, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα, είναι πως η συγκεκριμένη έρευνα έχει αύξοντα αριθμό 49, κάτι που σημαίνει ότι έχουν ζητηθεί στοιχεία και για αρκετά ακόμη παιχνίδια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το από 29 Δεκεμβρίου 2017 εμπιστευτικό έγγραφο προς την ΕΕΕΠ, η διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας ζητά από όλες τις εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού που λειτουργούν στην Ελλάδα, αλλά και από τον ΟΠΑΠ, να γνωστοποιήσουν «όλα τα στοιχήματα που παίχτηκαν από παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι στις ιστοσελίδες τους και πόνταραν πριν από τον αγώνα στην ήττα του Αθλητικού Ομίλου Κασσιόπης κατά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τουλάχιστον δύο (2) γκολ διαφορά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ότι θα σημειώνονταν τουλάχιστον τέσσερα (4) γκολ σε αυτό».

Και ζητά να της γνωρίσουν τα ακόλουθα:

1) Τα πλήρη στοιχεία των παικτών
2) Το όνομα χρήστη (username) του παίκτη, καθώς και την ηλεκτρονική του διεύθυνση
3) Το χρηματικό ποσό που τοποθετήθηκε στα συγκεκριμένα στοιχήματα, καθώς και το ποσό που κέρδισε
4) Τον τρόπο που αποδόθηκαν τα κέρδη στους δικαιούχους

Ζητείται, δε, να γίνει ανάλυση των στοιχείων, ώστε να εντοπισθούν είτε τα ίδια άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικά ονόματα χρηστών είτε κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί ή κοινές διευθύνσεις IP.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των στοιχείων ορίσθηκε η 16η Φεβρουαρίου 2018.

[Πηγή: sport-fm.gr]