Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, η ομάδα ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που βρίσκεται δύο κατηγορίες πάνω, στην Β’ Εθνική.

Ο ΠΑΣ εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο και ηττήθηκε με σκορ 64-60. Το παιχνίδι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων τους.

Άσχημο μαντάτο της ημέρας ο τραυματισμός στον αγώνα του Μάριου Μιχαήλ και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Θα ακολουθήσει μαγνητική στον αθλητή για την εξακρίβωση του τραυματισμού του, ενώ οι πρώτες ενδείξεις μιλάμε για αποχή τουλάχιστον 20 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι με το IBC που θα κρίνει την 1η θέση της κανονικής διάρκειας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της την ομάδα του ΑΟΑ για την φιλοξενία και τους ανθρώπους της ομάδας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον τραυματισμό του αθλητή της και τη συνεχή τους παρουσία κοντά τους στο νοσοκομείο του Αγρινίου και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με επίτευξη όλων τους των στόχων.